Дорогі сльози прощання: хусточку зі сльозами Ліонеля Мессі виставили за мільйон доларів

17.08.2021

Ще не встигли футбольні вболівальники «Барселони» оговтатися від шокуючої звістки, що їхній улюбленець Ліонель Андрес Мессі покидає свій клуб, як нова просто «добила» всіх.

 

На нещодавній прес­конференції, на якій знаменитий футболіст попрощався з клубом, у якому провів усю свою кар’єру, він так розхвилювався, що не стримав сльози.

 

Звісно, йому довелося скористатися серветкою, щоб витерти «біологічні виділення», які тепер виставлять з аукціону за стартову ціну... мільйон доларів.

 

Таке повідомлення нещодавно з’явилося на сторінці аргентинського онлайн-аукціону Mercado Libre. Лот було підписано: «...З генетичним матеріалом від Ліонеля Андреса Мессі, який підходить для майбутнього клонування. Розміри 20х20. Трохи пом’ята, але в хорошому стані».

 

Жарти жартами, але раптом якась прудка дівочка захоче в такий спосіб народити маленьку копію Мессі, а потім ще й подати на аліменти? На місці легенди футболу варто було б задуматися.


Отож знаменитий спортсмен тепер уже не каталонець, а француз. Принаймні відповідно до «прописки» його нового клубу — ПСЖ, в якому зірка футболу гратиме найближчі два роки. Стало відомо й суму «гонорару», за яку Мессі копатиме «лисого» за французьку команду, — 35 млн євро.

 

Нагадаємо, саме через гроші й виникло непорозуміння футболіста з його «рідною», тепер уже колись, «Барселоною», яка платити Ліонелю підвищені гонорари, як того він вимагав, не мала змоги.