Бейонсе ставить межі: у переддень свого 40-річчя співачка поділилась житейською мудрістю

13.08.2021
Бейонсе ставить межі: у переддень свого 40-річчя співачка поділилась житейською мудрістю

Бейонсе.

Напередодні свого 40-річчя (4 вересня) всесвітньо відома співачка і бізнесвумен Бейонсе дала кілька інтерв’ю різним глянцевим виданням, у яких розповіла про своє ставлення до себе, свого тіла, своєї родини, роботи.


За зізнаннями зірки, вона дуже довго звертала увагу на думку інших із приводу своєї ваги, вигляду, десятиліттями сиділа на дієтах, аби відповідати загальноприйнятим нормам.

 

Співачка говорить, що всі ці роки була рабою суспільної думки і сліпо підкорялася парадигмам, які виробила громадська думка щодо представників богеми.

 

«Моє бажання на майбутнє — продовжувати робити все те, що, на думку багатьох, я робити не повинна», — запевняє зірка, яка, зрештою, може тепер розслабитися і робити все те, що їй подобається, адже її творчість і бізнес (у Бейонсе своє лінія одягу IVY PAR, вона співпрацює з визначними брендами у світі моди, серед яких і знаменитий ювелірний дім Tiffany & Co).

 

Для співачки тепер головне — її здоров’я і самопочуття, кількість посмішок на устах, благополуччя сім’ї.


До слова, Бейонсе разом із чоловіком, співаком Джей-Зі, виховують трьох дітей — дев’ятирічну Блу Айві та чотирирічних близнюків Румі та Сера, і співачка всіляко оберігає своє приватне життя, адже шоубізнес — дуже жорстка річ, яка змінює внутрішній світ зірок, впливає на їхній характер, ставлення до близьких, друзів. Тому вона встановлює межі між особистим життям і бізнесом.

 

«У цій індустрії (шоубізнес) дуже легко втратити себе. Вона забирає ваш дух і світло, тож ця індустрія не для всіх», — ділиться досвідом зірка.