Заплив із гумовими качечками: у Чикаго організували незвичну благодійну акцію

10.08.2021

У світі існує чимало добродійних організацій, що борються за екологію, захист тварин тощо, але найбільший відгук, звісно ж, знаходять акції на підтримку й допомогу хворим дітям і неповносправним громадянам.

 

Для цього подібні організації проводять збір коштів, аукціони, благодійні вечори і т. д. А ось у Чикаго підійшли до подібної справи креативно і з гумором.

 

Так, добродійна організація Special Olympics Illinois, яка опікується особами з проблемами розумового розвитку й організовує для них спортивні змагання, цьогоріч влаштувала змагання із запливу з... гумовими качечками під жартівливою назвою Chicago Ducky Derby 2021.

 

Для цього в місцеву річку з вантажівки спустили 70 тисяч (!) маленьких, жовтеньких і дуже милих іграшок.

 

Сам цей спуск на воду «плавзасобів» викликав посмішку й хороший настрій, а ще ж, крім цього, переможцям обіцяли у вигляді виграшу автомобіль, путівку в Мексику, 2 тисячі доларів і день розваг у Чикаго з вечерею в ресторані. Усі учасники запливу мали зробити внесок 5 доларів.


Змагання проходили на загородженому водному плесі, а після закінчення заходу всіх качечок виловили, так що не постраждала ні екологія, ні гумові іграшки. Крім видовищності та атракції, заплив приніс організаторам благодійної акції 310 тисяч доларів, які вони спрямують на добрі справи.