Бурлеск не завада романтиці: Діта фон Тіз «закрутила» нові стосунки

06.08.2021
Бурлеск не завада романтиці: Діта фон Тіз «закрутила» нові стосунки

Діта фон Тіз.

Екзотична квітка бурлеск-шоу Діта фон Тіз (справжнє ім’я якої Хізер Рене Світ) якось давно не балувала публіку новинами про своє особисте життя після розлучення з не менш екзотичним та епатажним співаком Мериліном Менсоном.

 

Та ось нещодавно 48-річну співачку, модель і бізнесвумен зазнімкували на Майорці в парі з молодиком. Ним виявився на 13 років молодший за неї графічний дизайнер зі студії Disney Адам Райцевич.

 

Пара гуляла островом, розглядала історичні пам’ятки, а потім влаштувала романтичну вечерю в місцевому ресторані.

 

Поціновувачі епатажних шоу Діти, в яких вона завжди виступає в самій білизні, хоч і дуже вишуканій, були приємно здивовані романтичним виглядом зірки: жінка була вбрана в білу блузку з мереживом і пишну спідницю з красивими візерунками, доповнювала ансамбль модна плетена сумочка.

 

«Адам — турботливий молодий чоловік, і так — він набагато молодший за мене», — розповіла бурлеск-діва про свого бойфренда. Жінку не турбує велика різниця у віці, адже вона давно заявила, що не хоче мати дітей, і Адама це цілком влаштовує.


Про партнера Діти нічого не відомо, на противагу від неї самої. Зірка не лише влаштовує яскраві шоу, демонструючи при цьому вишукану білизну і ретро-макіяж, а й сама є власницею бренду жіночого спіднього, а також косметичної лінійки Classics у партнерстві з відомим брендом Artdeco.

 

Сама ж бурлеск-діва давно вже обрала для себе стиль «старий Голлівуд», якого намагається дотримуватися і в повсякденному житті.