Дамо «Шуму»! Переможці Євробачення запишуть спільну пісню з Go_A

23.07.2021
Дамо «Шуму»! Переможці Євробачення запишуть спільну пісню з Go_A

Катерина Павленко.

Італійська група Mаneskin, яка цьогоріч стала переможцем європейського конкурсу популярної пісні, планує записати спільну композицію з гуртом Go_A, учасником конкурсу від України. Про це повідомляє Eurovoix.

 

Музиканти вітчизняного колективу розповіли, що пісня, над якою вони працювали після Євробачення, вже готова, тож залишилося дочекатися, поки звукозаписуючі компанії узгодять деталі спільної роботи.


Нагадаємо, італійський гурт-переможець був захоплений і виконавською майстерністю солістки Go_A Катерини Павленко, і самою піснею в її виконанні, адже цей твір, що поєднав у собі ритми електронної музики з язичницькими, фолковими мотивами, рвав усі канони західного уявлення про сучасну пісню.

 

І хоча наша команда не виграла цей конкурс, проте наробила чимало «шуму», адже, попри 97 балів від професійного журі Євробачення, 267 балів їм дали глядачі, які високо оцінили і виконання, і сам твір.

 

Що й казати, якщо пісня «Шум» по­трапила на перші сходинки всіх музичних чартів. SHUM обійшов за популярністю навіть переможців конкурсу — Mаneskin з їхньою композицією Zitti e buoni, а потім ще багато тижнів тримався на перших місцях у топах Італії (батьківщині переможців), Франції, в першій п’ятірці Іспанії, Німеччини, Литви, Латвії, Нідерландів, Швейцарії і, звісно ж, України.


Залишається сподіватися, що новий твір, записаний спільно з італійцями, стане черговим хітом і понесе славу українського музичного мистецтва світовими просторами. Адже найкраща дипломатія — це культурна експансія.