Зірки — за свободу: Мадонна стала на бік Брітні Спірз у її боротьбі з батьком

13.07.2021
Зірки — за свободу: Мадонна стала на бік Брітні Спірз у її боротьбі з батьком

Мадонна: свободу Брітні Спірз!

Нещодавно світові ЗМІ облетіла звістка, що американська попспівачка Брітні Спірз програла суд і надалі залишається під опікою батька.

 

Слід зазначити, що ця опіка над майже 40-річною жінкою триває вже 13 років і викликана тим, що Брітні постійно «влипає» в якісь неприємні ситуації — то зловживає алкоголем, то «бавиться» наркотою, що призвело до розриву її шлюбу з Кевіном Федерлайном і позбавлення материнства (діти залишилися під повною опікою батька).

 

Щоб якось контролювати вчинки своєї доньки, батько Спірз став її опікуном, фінансистом і певною мірою продюсером. Спочатку зірка була навіть вдячна йому за це, проте згодом такий контроль почав тиснути на неї, і Брітні подала в суд вимогу відмінити опіку.


Чимало зірок стало на бік співачки в її боротьбі за свободу. Серед них і мегазірка та колега Спірз по цеху Мадонна.

 

Днями вона виклала в свій інстаграм фото, де позує в маєчці з написом «Брітні Спірз», і накладений на світлину текст: «Поверніть цій жінці її життя. Рабство відмінили багато років тому. Смерть ненаситному патріархату, який робив це з жінками століттями! Це порушення прав людини!».

 

Також співачка зазначила, що однодумці доб’ються її звільнення з цієї віртуальної тюрми. Важко сказати, чи це турбота про колегу по цеху, яка залежна від шкідливих речовин і не в змозі самостійно побороти її, чи самопіар на актуальній темі.


Наразі ж Брітні Спірз ще остаточно не програла свою справу, адже в неї є час — чергове слухання пройшло 23 червня і справу все ще розглядають у суді.