Зірка «Мільйонера з нетрів» Фріда Пінто очікує на первістка

02.07.2021
Зірка «Мільйонера з нетрів» Фріда Пінто очікує на первістка

Фріда Пінто.

Зірка «Мільйонера з нетрів» 36-річна індійська актриса Фріда Пінто та її наречений, фотограф Корі Тран, очікують на первістка.

 

Про це молода жінка оголосила посередництвом фото в соцмережі, на якому вона позує з доволі округлим животиком.

 

Пара познайомилася ще в 2018-му, згодом Корі зробив пропозицію руки і серця своїй обраниці, проте, як і більшості людей планети, це торжество довелося відкласти на невизначений термін через несприятливу обстановку у зв’язку з пандемією коронавірусу.

 

Наразі закохані переживають найщасливіші хвилини свого життя в очікуванні первістка.


Нагадаємо, Фріда Пінто народилася в індійському Мумбаї. З цього приводу актриса бідкається, адже звикла називати рідне місто по-старому — Бомбей, а перейменування пояснює як намагання індійців забути колоніальне минуле.

 

Багато людей досі плутають ці назви і вважають, що це два різні міста. Батьки ж актриси родом із Португалії, і хоча Фріда по крові португалка, проте вважає себе індускою, адже народилася на цій землі, багатій традиціями, історією, культурою, тож вважає себе приналежною до неї.

 

І хоча кар’єру свою панна Пінто будує таки в Голлівуді, де знялася в культових тепер картинах, у партнерстві з всесвітньо відомими акторами, проте вона не забуває про свою батьківщину — актриса постійно бере участь у благодійних акціях, збираючи пожертви та привертаючи увагу до проблем жінок, які поширені в Індії: ранні шлюби дівчаток, жіноче обрізання, недоступність освіти.