Шакіра повертається: на сторінки журналів і сцену

25.06.2021
Шакіра повертається: на сторінки журналів і сцену

Шакіра.

Пандемія ковіду, карантини й інші обмеження в громадському й світському житті змусили відійти у тінь чимало улюблених мільйонами зірок сцени чи екрана.

 

Ось і співачка зі світовим ім’ям — Шакіра — зійшла з радарів її фанатів.

 

Та вже зовсім скоро всі, хто є прихильниками її творчості, зможуть насолодитися принаймні світлинами своєї улюблениці на сторінках модного глянцю Vogue (мексиканського видання), де образ Шакіри прикрашатиме обкладинку.

 

Співачка має що показати поціновувачам — бездоганна фігура, чудове волосся, красиве обличчя, а ще, крім усього переліченого, — вишукана сукня, що підкреслює всі зваби Шакіри та її сексуальність.

 

Зірка предстане у чорному бюстьє, поверх якого одягнено червону облягаючу сукню, а доповнюють її такого ж кольо­ру високі рукавички. Попри це, виконавиця представить ще кілька яскравих і перфектних образів. Це вперше за довгий період співачка «відкриватиме» журнал.


Шакіра також зізналася, що ніколи не буває задоволена собою, оскільки є перфекціоністкою. Зірка розповіла, що її близькі часто нагадують їй, чого вона досягла в своїй царині, проте 44-річна жінка забуває про свій успіх і прагне ще більшого.

 

«Я ніколи не хочу повертатися до того, що вже зробила, а хочу досягти чогось більшого», — зізнається співачка.

 

Вона каже, що вже досить насолодилася тишею, накопичила достатньо енергії, щоб порадувати своїх прихильників новими творами. Виконавиця записує нову пісню, а також відео на неї, яке має вийти вже в липні.