У США малюк накупив батькам «обнов» для «Тесли» на 10 тисяч доларів

23.06.2021

Батьки залишили ненадовго десятимісячне немовля зі смартфоном.

 

Дитя, бавлячись такою «цяцькою», натицяло пальчиком фірмовий застосунок від Tesla, на якому можна придбати різні оновлення для цього електромобіля.

 

І не просто натицяло, а й придбало на цьому застосунку різних «покращень» для авто на...10 тисяч доларів. Коли батьки довідалися про таку закупку, то були, звісно, в шоці й намагалися якось відмінити замовлення, проте час було втрачено, адже «Тесла» приймає відмови впродовж 48 годин.

 

Тож тепер доведеться користуватися прокачаною малюком тачкою. Гадається, тепер горе-батьки більше уваги приділятимуть власній дитині й не залишатимуть малечу наодинці з гаджетами.


У тому, що навіть малюки сьогодні дуже й дуже «просунуті» в плані техніки, нещодавно мала змогу переконатися й авторка, якій на мобільний зателефонувала... 11-місячна онучка: матуся відлучилася на хвильку, залишивши малечу в манежику.

 

Дитина дотягнулася до смартфона, який лежав поряд на зарядці, потицяла пальчиками і випадково набрала бабусю. На здивоване «алло» немовля, впізнавши знайомий голос, навіть змогло відповісти по-своєму.


Ну що ж, на зміну дітям індиго приходять дітки-кристали, якщо, звісно, хтось вірить у подібні теорії.