Вічний парубок: Метью Перрі з «Друзів» знову вільний

04.06.2021
Вічний парубок: Метью Перрі з «Друзів» знову вільний

Метью Перрі.

Фанати серіалу «Друзі», які щойно переглянули спеціальний епізод «Друзі: Возз’єднання», і зраділи, й засмутилися одночасно.

 

З одного боку, радісно знову побачити «друзів» разом, адже всі вже встигли засумувати за цією дружною компанією.

 

А от з iншого — дуже сумно було дізнатися, що один із «друзяк» оголосив про розірвання своїх заручин.

 

Так, стало відомо: Метью Перрі сповістив про те, що він зі своєю нареченою Моллі Гурвіц (яка, до слова, значно молодша за Метью, адже їй всього 29 років, а от йому вже за п’ятдесят) вирішили йти життєвою дорогою поодинці.

 

«Бажаю Моллі всього найкращого, — повідомив актор у ЗМІ. — Іноді щось просто не складається, і це один із таких випадків». Нагадаємо, пара почала зустрічатися в 2018-му, а в листопаді минулого року заручилася.


Метью Перрі зробив непогану кар’єру ще до зйомок у «Друзях», проте справжню популярність і шалену любов глядачів йому приніс саме цей серіал.

 

І хоча актор багато й плідно знімався й після завершення проєкту «Друзі», проте такого успіху повторити вже не вдалося.

 

Та й з особистим життям якось не складалося (Метью ще не був одружений жодного разу, про дітей також нічого не відомо). Дійшло до того, що актор почав «бавитися» наркотою, страждав від депресії.

 

І ось зустріч із Моллі допомогла актору побороти одну й другу біду. Перрі навіть похвалявся тим, що наречена «вилікувала» його, надихнула на нові звершення.

 

Нагадаємо, до цього ім’я Моллі Гурвіц було мало кому відоме, адже дівчина працювала літературним менеджером у Голлівуді, а це — зовсім не публічна професія. Проте зустріч із Метью дуже змінила її життя. Після розірвання заручин зміниться життя й Перрі, проте в який бік — невідомо.