Емма Стоун «відгуляла» декрет і береться до роботи

26.05.2021
Емма Стоун «відгуляла» декрет і береться до роботи

Емма Стоун.

Провокативний і дуже талановитий грецький режисер Йоргос Лантімос, який уже виборов собі місце під голлівудським сонцем, береться до нової роботи — фільму «Бідні-нещасні», у зйомках якого запросив узяти участь Емму Стоун.

 

Мабуть, спільна робота над успішною і дещо скандальною стрічкою «Фаворитка» була приємною й продуктивною для обох знаменитостей, тож тепер із нетерпінням чекатимемо результату від подальшої їх співпраці.

 

Нову картину зніматимуть за однойменним твором Аласдера Грея, в якому йдеться про постмодерне прочитання історії Франкенштейна та його коханої.

 

Емма Стоун зіграє Белль Бакстер — жінку, яка страждає від жорстокого чоловіка і навіть думає про самогубство. Проте талановитий та ексцентричний вчений повертає її до життя... пересадивши Белль мозок її ненародженої дитини.

 

Ну, так собі історія, що називається — на любителя. Проте й попередні роботи Лантімоса (скажімо, «Лобстер») були також, м’яко кажучи, нетривіальними.


Робота над стрічкою «Бідні-нещасні» розпочнеться вже восени цього року, а наразі Емма Стоун насолоджується радістю материнства, адже 13 березня зірка народила свого первістка.

 

Актриса довго тримала в секреті як вагітність, так і народження дитини, всіляко оберігаючи свою приватність. Проте нещодавно стало відомо, як батьки вирішили назвати свою крихітку — Джин-Луїза.

 

Актриса зізналася, що нарекла свою донечку на честь бабусі. І хоч якими б не були приємними турботи про дитину, творче і світське життя продовжується, тож днями Емму помітили на прем’єрі фільму від «Діснея» — «Круелла», в якому вона зіграла головну роль.