На заправках Черкащини можна знайти буклети про туристичні магніти краю

19.05.2021
На заправках Черкащини можна знайти буклети про туристичні магніти краю

На Черкащині діджиталізовують туристичні місця. (Фото надане пресслужбою Черкаської ОДА.)

На Черкащині ді­джиталізовують туристичні місця. І перший крок у цьому напрямку вже зроблено — в області вийшов у світ спеціальний буклет про туристичні об’єкти Шевченкового краю.

 

Ці паперові дороговкази вже можна знайти на автозаправках.


«Швидше, простіше, зручніше, доступніше. Саме таким має бути доступ до інформації про туристичні магніти нашої області», — розповідає голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

 

За його словами, головне, аби тури­сти не займалися пошуком інформації, а щоб вона сама їх знаходила. Тож так виникла ідея розробити спеціальні буклети про туристичні об’єкти Черкащини.


«Усе — в радіусі максимум 50 кілометрів. І кожен з автолюбителів, хто має час, може по дорозі заїхати в нове для себе й цікаве місце. Від нас — уся необхідна інформація: назва й зображення туристичного об’єкта, а також QR-код із переходом на Google-карту, щоб відразу прокласти маршрут і не витрачати час на пошук. Від вас — час і бажання відкривати нові #місця_сили», — наголошує пан Скічко.


Партнером проєкту виступила WOG. Тож відтепер на всіх її автозаправках у Черкаській області можна заправитися не тільки пальним та їжею, а й тури­стичними враженнями, підсумовує голова Черкаської ОДА.