Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс вирішили вдочерити немовля з Гондурасу

19.05.2021
Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс вирішили вдочерити немовля з Гондурасу

Блейк Лайвлі.

Незважаючи на пандемію коронавірусу, економічну нестабільність, воєнні конфлікти, життя продовжується і на світ з’являються сотні й тисячі малюків щодня.

 

Правда, не всім щастить народитися в благополучних і заможних сім’ях чи просто набути родину після народження, адже багатьох дітей неповнолітні матусі чи ті, які не мають змогу доглядати на немовлям, залишають у притулках.

 

Проте іноді й таким обездоленим малюках усміхається доля, коли їх усиновлюють (чи вдочеряють) зіркові сім’ї, адже на Заході серед селебріті (і не тільки) — це поширена практика: маючи власних, біологічних, дітей, узяти на виховання одного чи навіть кількох прийомних.

 

Цій дуже хорошій і благородній традиції вирішило наслідувати і подружжя 33-річної Блейк Лайвлі та 44-річного Раяна Рейнолдса.

 

Маючи трьох донечок — 7-річну Джеймс, 4-річну Інес та 2-річну Бетті, зіркова пара міркує над тим, щоб удочерити дитину. Вони навіть обдумали, з якої неблагополучної країни має бути малюк, і вирішили, що це буде Гондурас.


Це не спонтанне рiшення зіркової пари, адже Блейк i Раян давно відомі своїми благодійними вчинками. Так, позаминулого року подружжя перерахувало 2 мільйони на рахунок Організації з прав людини (причому зробили це анонімно, а вже сама організація оприлюднила цей факт).

 

Минулого року актори перерахували мільйон доларів на боротьбу з ковідом. Також подружжя співпрацює з Центром прав дітей іммігрантів, тож новина про прийомну дитину не стала чимось незвичним для тих, хто знає це подружжя не з чуток, а за їхніми ділами.