Вмієте спати — вам сюди: гарні заробітки гарантовано

12.05.2021

Щоб просувати якісь товари на ринку, потрібно їх прорекламувати, а для цього — вивчити й проаналізувати переваги та недоліки. Сьогодні в інтернеті можна знайти чимало аналітичних сайтів, де вам підкажуть, який товар придбати і чому саме.

 

Один із таких ресурсів — EachNight.com, який пропонує порівняння постільної білизни, матраців та інших предметів для сну, — вирішив набрати команду «експертів», які б на власній шкірі «продегустували» товари для спалень.

 

Пошуковувачам пропонують 30 днів поспіль брати участь у різних експериментах, пов’язаних із денним сном. У їхні обов’язки входитимуть, власне, денний сон, відео­дзвінки до і після сну, щоб задокументувати його перебіг і вплив на фізичний та психологічний стани, а також вивчення всіх позитивних і негативних сторін використання аксесуарів для спання, адже давно доведено, що денний сон — не лише запорука кращій працездатності, а й покращання пам’яті, мотивації дій, продуктивності праці.


«Піддослідні» зазначеного експерименту повинні відповідати певним критеріям: перебувати на самоті під час проведення досліджень упродовж усього місяця, бути не молодшими 18 років, а також добре володіти англійською мовою, щоб детально описати свої відчуття. І за всю цю «роботу» «оглядачам денного сну», як уже охрестили цих працівників матраців і подушок, платитимуть по 1500 доларів. Усім бажаючим варто поквапитися, повідомляють на сайті, адже набір «рецензентів» оголошено лише до кінця травня.