Молодий індус перевдягся дідусем і намагався проравтись у США з фальшивим паспортом

27.04.2021

Те, що США є землею, омріяною жителями багатьох бідних (та й не тільки) країн, не дивина, тож і тягнуться через кордони Штатів мурашині стежинки іммігрантів, які всіляко намагаються їх перетнути — в законний чи не зовсім спосіб.

 

Хтось подає документи на отримання так званої «грін карти», а хтось «у лобову» йде на порушення закону.

 

Так, нещодавно житель Індії 32-річний Джайєш Патель подав документи в консульський відділ США, проте йому відмовили в отриманні візи до Америки.

 

Індус не засмутився і вирішив досягти мети за будь-яку ціну, тому й вдався до певного спектаклю. Він придбав фальшивий паспорт на ім’я Амріка Сінгха, якому 81 рік.

 

Щоб надурити працівників консульства, одягнув сиву перуку та окуляри з товстими лінзами, загримувався, і йому таки вдалося переконати чиновників дати візу.

 

Патель купив квиток до Нью-Йорка і, щасливий, вирушив назустріч своїй мрії.


Та працівники служби безпеки в аеропорту імені Індіри Ганді, що в Делі, виявилися професіоналами і досвідченим оком «викупили» щось не те у зовнішньому вигляді старенького, який наважився на таку далеку подорож.

 

По-перше, стражів порядку насторожив молодий голос власника паспорта, а також чорне коріння сивого волосся. Та й на обличчі 81-річного старигана не було жодної зморщечки. Тепер Джайєшу Пателю замість омріяної подорожі загрожує звинувачення у підробці документів.


Нагадаємо, нещодавно російський інженер, який працював у московському аеропорту «Шереметьєво», заховався в туалеті літака, щоб вилетіти до США.

 

Та перед самим вильотом йому задзвонив начальник і поцікавився, чому той не забрав документи на прохідній. Ось тут «хитрий» план і розкрився — поїздка не вдалася.