Емілія Кларк створить комікс про мам-супергероїнь

27.04.2021
Емілія Кларк створить комікс про мам-супергероїнь

Емілія Кларк.

Кіношна «мама драконів» Дейнеріс Таргарієн, а «в миру» Емілія Кларк, вирішила урізноманітнити свої таланти та захоплення і зайнятися чимось зовсім несподіваним — створити комікс про супергероїнь, тобто мам. Саме так, адже, за словами актриси, матері і є тими супергероїнями, які щодня творять дива героїзму заради своїх дітей.

 

Звісно, в коміксі, над яким актриса працюватиме у співавторстві з письменницею, автором коміксів Маргеріт Беннеттт, явно простежуватиметься феміністична лінія, що цілком відповідає духу часу.

 

Головну героїню зватимуть Майя, у неї була досить важка доля. Дівчина соромитиметься своїх певних рис, які роблять її особливою. Та зрештою вона прийме себе такою, якою є.


Емілія зібрала вже команду, яка працюватиме над створенням коміксу, проте саму історію Майї, як і її супергеройський костюм, актриса вигадала сама.

 

«Я подумала, що було б круто перевернути все те, що жінкам не подобається в собі, так, щоб зробити їх надлюдьми», — поділилася думками зірка.


Що цікаво, сама панна Кларк ще не стала мамою, тож дивно, як їй спала на думку ідея коміксу про «яжемать». За останні роки актрисі приписували чимало романів, хоча, незважаючи на досить відкритий характер і публічність, Емілія всiляко приховує своє особисте життя.

 

«Тепер у мене є одне правило — БНА — «більше ніяких акторів». Але вибирати не доводиться, адже актори — єдині люди, які наразі мене оточують», бідкається актриса.

 

34-річна «Дюймовочка» (зріст зірки — 157 см) зізнається, що давно мріє стати мамою, незважаючи на те, що ще не зустріла чоловіка, з яким хотіла б створити сім’ю.