Дженніфер Еністон запідозрили у відновленні стосунків з колишнім

26.03.2021
Дженніфер Еністон запідозрили у відновленні стосунків з колишнім

Дженніфер Еністон.

Не секрет, що до життя зірок прикута увага не лише папараці, журналістів, а й тисяч, мільйонів їхніх прихильників.

 

Із приходом у наш повсякденний побут ще й цілої низки різноманітних соцмереж та інтернет-платформ це стало ще простіше зробити.

 

Так, днями пожвавішали розмови про можливе поновлення роману 52-річної Дженніфер Еністон з її колишнім бойфрендом — співаком Джоном Майєром.

 

А все через відео, яке він виклав у TikTok, де грався з псом, у якому пильні глядачі роз­гледіли чотирилапого улюбленця Джен. Це ж треба було так заморочитися, щоб роздивитися навіть ошийник собаки, за яким його й «ідентифікували» як пса актриси.


Нагадаємо, роман між зірками виник іще в далекому 2008-му (вони по­знайомилися на вечірці на честь вручення «Оскарів), а через рік уже й завершився.

 

Пара оголосила, що залишається в дружніх стосунках (як це зазвичай і буває), хоча Джон і говорив, що Джен була і буде головною жінкою його життя. Наразі ні музикант, ні актриса не коментують відео, яке так зворохобило публіку.


Проте є цікавіша новина з життя Дженніфер Еністон — продовжуються зйомки другого сезону серіалу «Ранкове шоу», яке за перший сезон отримало чудову критику, чимало нагород і, що найголовніше, визнання глядачів.

 

Тож другий сезон публіка чекатиме з нетерпінням. Напарницею Джен у «Шоу» знову-таки буде Різ Уїзер­спун, яка нещодавно відсвяткувала своє 45-річчя.