З Білосніжки — в королеви: Лілі Коллінз та її стрімка кінокар’єра

24.03.2021
З Білосніжки — в королеви: Лілі Коллінз та її стрімка кінокар’єра

Лілі Коллінз.

Днями висхідна зірка Голлівуду Лілі Коллінз відсвяткувала своє 32-річчя.

 

Цій тендітній ніжній дівчині просто неможливо дати таку купу років, проте це так. А ще — беззаперечний факт, що зірка з кожним роком сяє все яскравіше.

 

Починаючи з «Білосніжки: помсти гномів», серіалу «Емілі в Парижі», дівчина дійшла до фільму «Манк», який цього року номінується на «Оскар» у 10 категоріях! І це тільки початок успішної, як гадається, кар’єри англо-американської актриси.


Дехто може сказати: ще б пак — iз таким батьком, як у Лілі (Філл Коллінз — відомий британський рок-музикант), та й не зробити кар’єру. Але відомо чимало прикладів, коли діти знаменитостей закінчували алкоголізмом та наркоманією. У панни Коллінз — усе навпаки.

 

Батьки дівчинки розлучилися, коли їй виповнилося лишень 5 років, і мама переїхала з донькою у Лос-Анджелес.

 

Лілі закінчила елітну школу в Гарварді, а згодом вступила на факультет журналістики, про яку мріяла (попри те, що з дитинства ходила в драматичний гурток), університету Південної Каліфорнії, писала в глянцеві журнали, брала інтерв’ю у відомих зірок (можливо, не без допомоги батька).

 

Проте «засвітилася» дівчинка на модному показі суконь від Шанель для так званого балу прем’єрів (коли діти аристократії та мистецької еліти вперше «виходять у світ») у Паризькій опері.

 

А далі — кар’єра у світі моди, і, попри невисокий як для моделі зріст — 165 см, дівчина стала досить популярною в цій царині.


Про подальше зростання Лілі як особистості вже відомо — зйомки спочатку в незначних ролях, але з відомими акторами чи у знаменитих режисерів, а там і слава. За плечима актриси — зо два десятки фільмів, та скільки всього ще попереду!