Міла Куніс зіграла наркоманку у новому серіалі Netflix

23.03.2021
Міла Куніс зіграла наркоманку у новому серіалі Netflix

Міла Куніс.

Уже зовсім скоро (а саме у квітні цього року) на стрімінговій платформі Netflix відбудеться прем’єра художнього фільму «Чотири хороші дні», знятого за книжкою молодого, але дуже талановитого журналіста видавництва Washington Post Елі Саслоу «Як поживає Аманда?

 

Історія правди, брехні та американської зележності». До слова, за цю книжку автор отримав найвищу літературну премію США — Пулітцерівську премію.

 

Та й фільм за цією драмою також устиг отримати визнання — його нагородили на американському кінофестивалі  артхаусного кіно «Санденс».


Головні ролі матері та доньки у стрічці зіграли, відповідно, 73-річна Гленн Клоуз (відома нашим глядачам за фільмом «101 далматинець») та 37-річна наша землячка Міла Куніс. Мілі довелося перевтілитися у наркоманку, яка дійшла, здається, до межі.


Актрису важко впізнати в її героїні, настільки пані Куніс вдалося перевтілитися в 31-річну дівчину, яка у своїй залежності втратила надію на порятунок: землистий колір обличчя, темні кола під очима, змучений, занедбаний вигляд.

 

Її Моллі після чергового «зриву» вже не має сили і віри, що здатна подолати цю згубну залежність. Де шукати підтримки?

 

Дівчина намагається схопитися за соломинку і звертається по допомогу до найдорожчої людини — матері. Гру обох акторок високо оцінили критики. Як оцінять глядачі — скоро дізнаємося.


Нагадаємо, в 2019-му Міла Куніс відвідала Україну в рамках форуму «Ялтинська європейська стратегія» у Києві, а в 2017-му, знімаючись у Будапешті, відвідала рідні Чернівці разом із чоловіком — Ештоном Кутчером.