Спроба номер п’ять: оскароносний Ніколас Кейдж знову одружився

10.03.2021
Спроба номер п’ять: оскароносний Ніколас Кейдж знову одружився

Ніколас Кейдж.

Можна бути талановитим не лише в творчості, а й у житті, дивлячись що вважати талантом.

 

Ось голлівудська зірка Ніколас Кейдж (племінник широко відомого кінорежисера Френсіса Форда Копполи — кінотворця «Хрещеного батька») може не лише зніматися в п’яти фільмах на рік, а й одружуватися не меншу кількість разів, правда, не за рік, а принаймні в житті.

 

Так, нещодавно лауреат «Оскара», «Золотого глобуса» та ще купи інших кінематографічних нагород уже вп’яте одружився.

 

Цього разу обраницею 57-річного актора стала 26-річна японоамериканка Ріко Шибату. Церемонія пройшла в Лас-Вегасі в колі найближчих до пари людей у день роковин смерті батька нареченої (це було побажання Ріко).

 

Нова дружина Ніколаса була одягнена в традиційне весільне тришарове кімоно, яке вручну пошили в Кіото. Пара обмінялася традиційними католицькими (нагадаємо, Кейдж як справжній Коппола має італійську кров, тож є католиком) та синтоїстськими обітницями, в яких звучали й цитати з віршів Уолта Вітмена та хайку.

 

Що цікаво, на церемонії була присутня третя дружина Ніколаса — кореянка Еліс Кім, колишня офіціантка, — та їхній син Кал-Ел.


Нагадаємо, попередній шлюб Кейджа з візажисткою Ерікою Койке тривав усього чотири дні. Актор згодом зізнався, що одружилися вони в стані сильного алкогольного сп’яніння, тож і фінал був передбачуваним.

 

Серед дружин зірки була також актриса Патрісія Аркетт, з якою Ніколас прожив шість років, а також Ліза Марія Преслі — донька суперпопулярного співака Елвіса Преслі, шлюб із якою тривав трохи довше 100 днів.