Джаред Лето вразив фанатів своїм стильним образом на онлайн-церемонії «Золотого глобуса»

05.03.2021
Джаред Лето вразив фанатів своїм стильним образом на онлайн-церемонії «Золотого глобуса»

Джаред Лето.

Цьому юнаку скоро виповниться 50! Це неймовірно, але як йому це вдається?

 

Цим питанням переймаються чимало поціновувачів талантів Джареда Лето — актора, музиканта і просто красунчика. Справді, його й дорослим мужчиною важко назвати — стрункий, довговолосий молодик із зовнішністю блакитноокого Маленького Принца з далекої галактики.

 

Підтримувати таку чудову форму Джареду допомагає веганство, яке він «сповідує» вже багато років. А днями інтернет-спільнота була зачарована ще й стильним образом актора, який він продемонстрував під час онлайн-церемонії нагородження «Золотими глобусами».


Лето випадково дізнався, що його номінували на цю престижну кінонагороду за роль у фільмі «Диявол у деталях». Тож йому довелося бути присутнім на віртуальному врученні нагород.

 

Спочатку актор був одягнений по-домашньому — у водолазку. Проте згодом подумав, що за ним спо­стерігають мільйони глядачів по всьому світу, тому вирішив переодягтися.

 

І тут пристрасно зойкнути довелося не одній сотні, а то й тисячі фанаток зірки: Джаред одягнув бежевий костюм від «Гуччі» з великими відлогами (привіт 70-ті!) і в тон сорочку (тренд цього року — монохромність).

 

Доповнив актор свій романтичний образ величезною жовтою орхідеєю, прищепленою до піджака, — привіт дитинству і мамуні Констанс, яка чимало часу провела в комунах хіпі разом зі своїми синами, старшим Шоном та меншеньким Джаредом, — дітьми квітів, як говорили на той час у хіпівських тусовках. І хоча нагороди актор не отримав, проте резонанс у соцмережах викликав неабиякий.