Ніколь Кідман ударили по обличчю в Сіднейській опері

02.03.2021
Ніколь Кідман ударили по обличчю в Сіднейській опері

Ніколь Кідман.

Що й казати, пандемія настільки всіх «дістала», що найменша нагода «вийти в світ» сприймається як свято.

 

Ось і зіркова пара Ніколь Кідман та її чоловік кантрі-спiвак Кіт Урбан вирішили сходити на виставу в славнозвісну Сіднейську оперу, взявши з собою і маму актриси.

 

Вистава настільки сподобалася подружжю, що після її закінчення вони встали, щоб стоячи аплодувати співакам. Дехто з глядачів вирішив услід за зірками й собі встати, щоб привітати успіх акторів на сцені.

 

Та раптом глядач, який сидів за відомим подружжям, замахнувся і вдарив Ніколь по обличчю програмкою вистави.

 

Голлівудська зірка настільки була ошелешена, що навіть не змогла відреагувати на таке неподобство. Все, на що вона була здатна, — це здивовано промовити до чоловіка: «Він мене вдарив...»


Згодом чоловік Кідман розповів в одному інтерв’ю, що настільки не чекав чогось подібного, що не знав, як реагувати: як чоловік, він мав би дати здачу кривднику, але ж не влаштовувати бійку в громадському місці!

 

Тому зав’язалася словесна баталія, згодом довелося викликати на підмогу поліцію.

 

Як пояснив потім забіяка, Ніколь разом зі своєю сім’єю виявила велику безтактність, адже в Австралії не встають після оперних вистав, щоб показати своє захоплення виконавською майстерністю акторів, як це прийнято в усьому світі.

 

«Ми не знали, що в Австралії не встають після закінчення вистави, щоб привітати акторів. До цього я ніколи не ходив в оперу», — зізнався чоловік Кідман.

 

Що й казати, в Південній півкулі не тільки сезони не збігаються з нашими, а й звичаї...