Якого супергероя втратили! Макконахі міг зіграти в «Титаніку»

24.02.2021
Якого супергероя втратили! Макконахі міг зіграти в «Титаніку»

Метью Макконахі.

Нещодавно з одного інтерв’ю Метью Макконахі стало відомо, що він міг зіграти красунчика Джека Лоусона (якого, зрештою, зіграв Леонардо Ді Капріо) в мегапопулярному колись і, відповідно, надприбутковому фільмі Джеймса Кемерона «Титанік».

 

Фільм став рекордсменом не лише за кількістю «Оскарів» — 11, не рахуючи номінацій та інших кінонагород, а й найкасовішою стрічкою — 1,8 млрд доларів по всьому світу за перший рік прокату (цей рекорд «тримався» 20 років поспіль, поки його не побив фільм «Аватар» того ж таки Кемерона).

 

Взагалі-­то сьогодні важко собі уявити оскароносного Метью, з легкою патиною цинізму в характері його кіноробіт, у ролі простакуватого шотландського хлопчака, який вирушив у Новий Світ шукати долі.

 

Зрештою, будь­хто з американців — це нащадки таких­от Доусонів, і предки Макконахі не виняток, адже ірландське прізвище («мак» — син і «Конахі» — кого саме) свідчить, що його носії також покинули батьківщину в пошуках щастя.

 

Актор розповів, що чудово пройшов кастинг, який не був просто пробами, адже він грав разом із Кейт Вінслет, і сподівався, що роль дістанеться саме йому. Але... «Хто був моїм агентом? Мені потрібно знайти його...» — жартував згодом Метью.

 

А з Ді Капріо Метью згодом зустрівся на одному знімальному майданчику у фільмі Мартіна Скорсезе «Вовк з Уолл­стріт», який зібрав чималу касу, купу номінацій на «Оскара» та не меншу — призів із різних кінофестивалів, так що цей дует виявився вдалим і зірковим...