Прекрасне чудовисько: Емма Стоун зіграє Франкенштейна

09.02.2021
Прекрасне чудовисько: Емма Стоун зіграє Франкенштейна

Емма Стоун.

Молода, але дуже талановита і, що там казати, фартова (адже в 28 років стала власницею «Оскара» за найкращу жіночу роль у супероскароносному фільмі «Ла-Ла-Ленд», а два роки потому — номінанткою на ту ж таки нагороду у стрічці «Фаворитка») актриса Емма Стоун розпочинає роботу в новому проєкті режисера «Фаворитки» Йоргоса Лантімоса — фільмі «Бідолашки» за романом шотландського письменника Аласдера Грея «Бідні-нещасні».

 

До слова, до знімальної команди картини приєднається і сценарист вищезгаданого фільму Тоні Макнамара.

 

До зйомок група візьметься вже восени цього року, а поки тривають підготовчі роботи.


Відомо, що Емма Стоун зіграє у новому фільмі головну роль — леді Белли Бакстер, яка накладе на себе руки через знущання чоловіка-тирана.

 

Героїня стає жінкою-Франкенштейном після того, як їй замінили мозок на мозок дитини, яку вона носила. Що характерно, режисери часто вибирають актрису на ролі жінок, які роблять жахливі речі, але при цьому викликають до себе якщо й не симпатію, то бодай жалість.

 

Насправді ж мила і весела провінціалка Емма Стоун — скромна інтровертка, яка навіть не веде власну сторінку в «Інстаграмі», як це зазвичай роблять усі зірки.


Відтермінування зйомок аж на осінь, швидше за все, пов’язане не лише з підготовчими роботами чи пандемією. Пані Стоун минулого року вийшла заміж за режисера популярного телешоу «Суботнього вечора в прямому ефірі» Дейва Маккері, а вже на початку цього року пройшла чутка, що актриса вагітна. Тож до осені в сім’ї Маккері—Стоун слід чекати поповнення.