Кім Кардашьян збирається влаштувати з нагоди свого розлучення гучну вечірку

05.02.2021
Кім Кардашьян збирається влаштувати з нагоди свого розлучення гучну вечірку

Кім Кардашьян.

Більшість жінок після важкого розлучення впадає у депресію, та тільки не інста­діва Кім Кардашьян.

 

Матір чотирьох дітей після трьох шлюбів важко чимось залякати чи здивувати, тим паче розлученням, яке принесе їй чималі дивіденди, адже тепер уже колишній чоловік — Каньє Уест, репер, хіп­хоп­виконавець, продюсер, дизайнер, а крім усього перерахованого, ще й «завсідник» журналу «Форбс» та «член» клубу 100 найвпливовіших людей планети, за версією журналу «Тайм» — дуже багата людина, тож аліменти складуть чималу суму.

 

Жінка вирішила пишно й дорого відсвяткувати цю подію, з музикою, танцями й шампанським, і не де-­небудь, а на приватному острові, де й орендувала віллу, щоб рідним і гостям було де зручно розташуватися.

 

Кім має намір, окрім своїх дітей, запросити й усе сімейство Кардашьян. Близькі до Кім люди розповіли, що шоу­діва сповнена позитивних емоцій і натхненна свободою, яка віднині стане її суттю, адже останні роки були нелегкими для неї. Виявилося, що, окрім президентських амбіцій, які виявив її колишній чоловік, він страждає ще й біполярним розладом.

 

Тож жінці довелося терпіти його неадекватну поведінку під час президентських перегонів.

 

Святкування завершення шлюборозлучного процесу на острові пані Кардашьян збирається записувати на відео. І ось тут проявляється її ділова хватка бізнес­леді, оскільки ці зйомки свідчитимуть або про завершення шоу «Сімейство Кардашьян» і внесуть чималу копійчину до родинної скарбнички, або ж — про початок якогось нового шоу, яке Кім також зможе чудово монетизувати.