«Секс і місто» повернеться на екрани: у неповному складі і під новою назвою

03.02.2021
«Секс і місто» повернеться на екрани: у неповному складі і під новою назвою

Сара Джессіка Паркер.

Любителям серіалу «Секс і місто» (в оригіналі «Секс у великому місті») можна радіти, адже після багатьох років очікування цьогоріч нарешті почнуться зйомки його продовження.

 

Про це розповіла виконавиця ролі головної (чи однієї з головних, щоб нікому не було образливо) героїні міської саги Сара Джессіка Паркер.

 

Продовження буде мати трошки іншу назву, а саме «І просто так...», проте яка різниця — головне, що глядачі побачать своїх улюблених героїнь, правда, не всіх. Стало відомо, що одна з екранних подруг, роль якої виконувала Кім Кеттролл, буде відсутня у фільмі.

 

Хто уважно слідкує за всіма новинами, які супроводжують серіал, знає, що між виконавицями головних ролей Сарою Джессікою та Кім уже давно пробігла чорна кішка, адже на початок зйомок пані Кеттролл була вже відомою і популярною актрисою, а пані Паркер відомою зробив саме серіал, тож Кім справедливо зажадала отримувати такий самий гонорар за кожну серію, як і Сара Джессіка, тобто мільйон доларів.

 

Проте виконавчим продюсером була саме Паркер, тому, як кажуть, хазяїн — барин.

 

Кім не отримала бажаного, тож від подальших зйомок відмовилася, незважаючи на багаторазові вмовляння. А даремно, адже в новому серіалі кожна з актрис отримуватиме по мільйону за серію. Проте прин­ципи є принципи...


54-річна Сара Джессіка Паркер розповіла, що в новому серіалі йтиметься про нові виклики, які робить нам саме життя, а саме: про пандемію, політичні зміни в житті американського суспільства, соцмережі в житті кожного з нас. Не оминула стрічку й політкоректність: поряд із головними героїнями будуть ще два нові персонажі — афроамериканка та азіатка.