Розваги у часи пандемії: американський підліток подарував батькам кросворд на 28 тисяч слів

02.02.2021

Батьки одного жителя Канзасу (США) дуже любили розгадувати кросворди, тож син вирішив пожартувати над ними й подарував кросворд... на 28 тисяч (!) слів.

 

Палетка цієї головоломки мала розміри 213 см х 213 см, складалася з 90 тисяч квадратиків і 28 тисяч слів, а брошура із запитаннями складала 100 сторінок.

 

Можливо, подарунок сина так би й лежав десь на поличці і припадав пилом, якби не коронавірус, який загнав усіх по хатах.

 

Тож десь у квітні минулого року батьки, аби не нудьгувати, здмухнули пил із того кросворду, який пролежав без діла 10 років, і почали його розгадувати. Та річ у тім, що розкласти його на столі виявилося неможливо через гігантські розміри.

 

Проте головоломка була обачно розділена на 9 частин, тож літні люди почали розгадувати її частинами, а потім їх з’єднали і прикріпили на стіні, щоб сфотографувати і вислати сину як доказ, що вони впоралися з його завданням.


На розгадування кросворду пішло 10 місяців, тож по­дружжя не нудьгувало під час пандемії. У січні вже цього року батьки надіслали сину «звіт» про зроблену роботу і пожартували — тепер йому доведеться попітніти, щоб перевірити правильність їхніх відповідей.