У США викрадач авто висварив його власницю за поганий догляд за дитиною

27.01.2021

І у злодіїв буває ніжне серце, що довів американський викрадач автомобілів. Подія трапилася в містечку Бівертон, що в штаті Орегон.

 

Молодик помітив, що біля магазину стоїть незамкнений автомобіль, та ще й із заведеним мотором. Він ускочив у транспортний засіб та рвонув із місця, як раптом помітив на задньому сидінні маленьку дівчинку, яку залишили в авто.

 

Недовго думаючи, зловмисник повернувся на місце події, знайшов матір дитини (вона ж і власниця позашляховика), змусив її забрати дівчинку з автокрісла і пригрозив їй, що викличе поліцію, якщо вона й надалі так легковажитиме життям і безпекою власної дитини.

 

Жінка виправдовувалася, що відійшла не більш ніж на 5 метрів від авто, і то лишень на кілька хвилин, щоб купити молока й трошки м’яса.

 

Продавець підтвердив її слова, сказавши, що мати пробула в магазині всього кілька хвилин. Автозлодій ще раз нагадав жінці про материнські обов’язки й зник із паркувального майданчика.


Тепер поліція Бівертона розшукує молодика років двадцяти-тридцяти у різнокольоровій масці, з темним волоссям, заплетеним у косички. Хоча малоймовірно, щоб вручити йому грамоту за уважність і чуйність.