Така любов: американка заплатила 10 тис. дол за операцію на серці своєї курки

26.01.2021

Мешканка штату Колорадо (США) виявила незрівнянну любов до домашньої улюблениці, адже одна справа ходити з песиком чи котиком до ветеринара і зовсім інша — наполягти на операції на серці у... курки.


Усе почалося з того, що 37-річна Селета Нотнагель придбала за 12 доларів курку. Птаха була дуже красива і так сподобалася новій власниці, що та дала їй ім’я Блю Маран і не залишила жити в курнику разом із рештою домашньої птиці, а забрала її в будинок, де птаха спала поряд із ліжком господині, на приліжковій тумбочці, а Селета постійно голубила її та пестила.

 

Та якось у березні минулого року пані Нотнагель помітила, що її улюблениця прихворіла, почала важко дихати, тож жінка звернулася до фахівців-ветеринарів.

 

Коли провідні фахівці з лікування тварин і птахів поставили різні діагнози, Селету це не зупинило — вона продовжувала боротися за життя і здоров’я своєї Блю Маран, аж доки консенсусно не встановили діагноз — вада серця.

 

Звісно, ветеринари США вже роблять операції на серці котикам і песикам, але щоб курці! Та жінку не зупинила навіть ціна за лікування.

 

Зрештою, операцію (на хвилинку, за 10 тисяч доларів!) було успішно проведено, небезпека залишилась позаду. Проте чоловіку пані Нотнагель слід замислитись після слів дружини: «Блю є моєю другою душею. Якщо її не стане, ти можеш також викопати яму, достатньо велику, щоб нас обох туди покласти»...