Елізабет Херлі почала готувати апельсиновий джем: Грант натякнув на «Паддінгтона-3»

26.01.2021
Елізабет Херлі почала готувати апельсиновий джем: Грант натякнув на «Паддінгтона-3»

Елізабет Херлі — красуня і домогосподарка.

Що робить із нами карантин? Навіть класичні екстраверти стають інтровертами, а світські левиці перетворюються на зразкових домогосподарок.

 

Щось подібне сталося і з розкішною Елізабет Херлі, яка і в свої 55 років дасть фору багатьом молодицям своїми досконалими формами і доглянутим виглядом.

 

Та й її «підкосив» коронавірус, перетворивши на куховарку. У своєму «Інстаграмі» актриса виклала фото, де позує з баночкою апельсинового джему, а, за її словами, на поличках комірчини в її житлі стоять іще 47 таких же слоїчків із цитрусовим смаколиком та мішок із севільськими апельсинами.


На світлину своєї колишньої подружки тут-таки відгукнувся 60-річний Х’ю Грант, прокоментувавши її одним словом «Паддінгтон-3», натякнувши, що актриса могла б зіграти у продовженні цієї сімейної саги про іграшкового ведмедика, де у двох попередніх фільмах він зіграв роль лиходія Фенікса Б’юкенена.

 

Після всіх красунчиків, яких упродовж бага­тьох років зіграв актор, амплуа героя-коханця вже набридло зірці кінематографа, та й зовнішність уже не та, тож Грант наразі грає різнопланові ролі. От і в «Паддінгтоні» зіграв залюбки і навіть назвав цей фільм шедевром.

 

«Це єдиний фільм про тухлі помідори зі стовідсотковим внутрішнім змістом», — прокоментував свою участь у фільмі для сімейного перегляду Х’ю.


Нагадаєм, Херлі та Грант зустрічалися впродовж 13 років, але після бага­тьох «зальотів» красунчика Х’ю розійшлися, проте  зуміли все ж таки залишитися друзями. Тож нинішня пропозиція актора колишній подружці — це зразок поведінки зрілого чоловіка і справжнього хорошого друга.