«Залиште Діану в спокої!» Принц Гаррі продовжує спекулювати іміджем своєї матері

06.01.2021
«Залиште Діану в спокої!» Принц Гаррі продовжує спекулювати іміджем своєї матері

Діана — Королева сердець.

Уже давно в минулому залишився так званий «Мегзіт», а пара Гаррі та Меган усе ніяк не можуть визначитися, чим же їм зайнятися — зніматися в шоу, виступати на різних форумах (за гроші) чи віддати перевагу доброчинності, про яку вони так часто і так захопливо оповідають журналістам.

 

Ось і назву власного фонду вигадали, і презентували його, але чим займатиметься Archewell (організацію названо в честь сина герцогів Сассекських) — досі не відомо.

 

Та ось на сайті згаданого фонду було опубліковано так званий «лист 2021-му», проілюстрований фотографією принцеси Діани, на плечах якої сидить маленький Гаррі, яку сам принц прокоментував так: «Син своєї матері».

 

І ось тут почався в соц­мережах справжній шквал негативних відгуків, суть яких зводилася до одного послання нащадку Королеви сердець — залиште Діану в спокої!


Так, журналіст Філ Дампьєр, який написав кілька книг про королівську родину, зазначив, що спадкоємному принцу Вільяму навряд чи сподобається, що його брат експлуатує культовий статус їхньої матері, тим паче, що ще не відомо, з якою метою — доброчинною чи, може, комерційною. До того ж вислів «син своєї матері» можна сприйняти так, ніби у принцеси Діани був лише один син.

 


Головний же редактор журналу Majesty Magazine Інгрід Сьюард своєю чергою заперечує поширену останнім часом (після лиха, яке спіткало пару Меган—Гаррі, а саме втрату влітку ще не народженої дитини), що стосунки між братами ніби налагоджуються. Вона вважає, що після того, як брати розділили благодійні фонди своєї матері, аби не керувати ними спільно, ні про які теплі братерські стосунки вже не йдеться.