На Черкащині видали каталог з 68 підприємствами-експортерами Buy from Cherkasy

22.12.2020

На Черкащині видали каталог підприємств-експортерів Buy from Cherkasy region («Купити з Черкаської області»), аби допомогти регіональним виробникам прорекламувати свою продукцію та знайти нові ринки збуту й партнерів за кордоном.

 

Як розповідають «Україні молодій» в ОДА, це вже третє видання. Перше випустили у 2018-му.

 

Каталог доповнили сiмнадцятьма новими підприємствами. Наразі загалом у ньому представлено 68 компаній, зазначають розробники та автори ідеї в департаменті регіонального розвитку Черкаської облдержадміністрації.


Відповідно до концепції, каталог містить інформацію про підприємство, фото виробництва та продукції, сертифікати, нагороди та відзнаки, посилання на відео- та промоматеріали, контактну інформацію. Такий довідник доступний в електронному вигляді англійською та українською мовами.


«Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про можливості черкаських місцевих підприємств i стали співпрацювати», — зазначає директор департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Василь Стеценко.


До кінця цього року каталог розповсюдять у 91 дипломатичній установі в Україні та за кордоном, 152 іноземних торговельних палатах, 34 представництвах ТПП України за кордоном i 64 іноземних торговельних мережах.