У США син засудив батьків за викинуті порножурнали та секс-іграшки

22.12.2020

Проблема конфліктів між батьками й дітьми стара, як бойків світ, і це можуть бути далеко не світо­глядні дилеми, а й звичайні побутові.

 

Так, нещодавно житель штату Мічиган (США) подав у суд... на власних батьків, і все через порножурнали та іграшки для сексуальних утіх, які батьки Девіда Веркінга викинули.

 

Річ у тім, що 42-річний Девід після розлучення вимушений був жити у батьківському будинку, тож перебрався туди з усім своїм манаттям, у тому числі й предметом своєї гордості — колекцією журналів для дорослих.

 

Родичі ж заявили, що у своєму власному будинку не потерплять порнографії, тож викинули на сміття улюблені забавки сина, який усе ніяк не подорослішає.


Девід не стерпів такої наруги від власних батьків, тому й подав на них у суд (і це з «вдячності» за гостинність і розуміння, яке вони виявили до нього під час його сімейної, кризи). Крім того, він зажадав ще й матеріальної компенсації за завдані збитки.

 

На що служителі Феміди винесли вирок: батькам виплатити своєму сину компенсацію, про що вони мають домовитися з сином до лютого місяця наступного року. «Постраждалий» заявив про 25 тисяч доларів, хоча адвокат вимагає по­трійної компенсації, адже, за його словами, йдеться не про «брудні журнали», а про «незамінні для життя речі».