Меган Маркл розповіла, що влітку вони з принцом Гаррі втратила другу дитину

08.12.2020
Меган Маркл розповіла, що влітку вони з принцом Гаррі втратила другу дитину

Після кількох місяців цілковитої тиші громадськість дізналася, що герцоги Сассекські влітку цього року втратили другу дитину.

 

Про це, попри всі заяви, що вони хочуть уникнути зайвої публічності, що й стало причиною їхнього переїзду спочатку до Канади, а потім — у США, розповіла газеті «Нью-Йорк Таймс» Меган Маркл, вона ж герцогиня Сассекська.

 

Сказано це було напередодні Дня подяки, який зазвичай у Сполучених Штатах святкують у родинному колі.

 

Чому саме через кілька місяців після того, як це трапилося, 39-річна Меган вирішила розповісти публіці про своє горе, вона пояснила тим, що потрібно закликати інших цікавитися, чи все гаразд у їхніх близьких.

 

Це тим паче звучить дивно після того, як зірка серіалів відірвала свого чоловіка від родини і не надто цікавиться їхніми справами, проте за будь-якої нагоди нагадує про свої.


Зовсім по-іншому поводиться принц Гаррі. На відміну від дружини, він і досі мовчки переживає втрату другої дитини, оскільки ще жодним словом ніде не обмовився про це і навіть не з’являвся на публіці.

 

Лишень днями він узяв участь у відеоконференції, присвяченій запуску сервісу, який транслюватиме фільми про захист навколишнього середовища, — WaterBear. І хоча він не говорив про особисту трагедію, проте проникливо й душевно зробив акцент саме на батьківстві.

 

«В той момент, коли стаєш батьком, усе довкола змінюється. Ти починаєш замислюватися: який сенс приводити нову людину в цей світ, який горить вогнем? Ми не можемо красти майбутнє своїх дітей. Ми тут не для цього. Я завжди вірив у те, що ми можемо зробити цей світ кращим, ніж той, у який ми прийшли».