ЗМІ розсекретили новий роман Ріанни: зустрічається з репером A$AP Rocky

04.12.2020
ЗМІ розсекретили новий роман Ріанни: зустрічається з репером A$AP Rocky

Ріанна.

Американська співачка барбадоського походження Ріанна не любить афішувати своє особисте життя, але якось так трапляється, що всі її романи рано чи пізно стають надбанням публіки, як би дівчина не приховувала їх.

 

Так, нещодавно майже весь «глянець» затрубив про нові стосунки співачки з колегою по цеху — репером A$AP Rocky. Ніби нічого дивного, що 32-річних виконавців бачили то в ресторані, то на світських заходах. Але цього разу, здається, все серйозно.

 

Парочку «засікли» в одному з ресторанів Нью-Йорка, де вони туркотіли, мов голуб’ята. Авторитетне джерело журналу People підтвердило — так, це роман, а не звичайні зустрічі приятелів.


Нагадаємо, Ріанну й раніше бачили в товаристві A$AP Rocky то на тижнях моди в Парижі в 2018-му, то на врученні премій The Fashion Awards в Лондоні у 2019-му, а ще раніше, у 2013-му, репер їздив у турне Ріанни по США.

 

Та тепер усе, здається, по-іншому, адже ще на початку року співачка розірвала стосунки з мільярдером Хассаном Джамілем із Саудівської Аравії, якого навіть познайомила свого часу з батьками, і тепер є вільною пташкою.


Хочеться сподіватися, що ці стосунки не носитимуть аб’юзивний характер, як це було у стосунках Ріанни з хіпхопером Крісом Брауном. Нагадаємо, в лютому 2009-го, напередодні вручення «Греммі», співачка посварилася з коханим, і це вилилося в бійку.

 

Фото з поліцейського відділку були оприлюднені, після чого громадськість побачила обличчя співачки — все в синцях і саднах. Крісу вдалося уникнути тюремного ув’язнення, обмежившись лишень умовним терміном. Проте Ріанна зробила все, щоб ця історія стала широковідомою, аби інші дівчата не по­трапили в подібну халепу.