Намагання адвоката Трампа сподобатись публіці закінчилось фіаско

25.11.2020

Чоловіків прикрашають шрами, що підтверджують їхню мужність, ну а коли їх немає — то хоча б сивина на скронях, яка б засвідчувала мудрість, надбану роками.

 

Та дехто з представників сильної статі за будь­яку ціну намагається молодитися, щоб приховати свій вік. Іноді це набуває курйозного вигляду, як сталося нещодавно з адвокатом Дональда Трампа Рудольфом Джуліані (який був свого часу мером Нью­Йорка).

 

Мабуть, беручи приклад зі свого патрона, який «освіжає» свою сивину рудою фарбою, місцями лисуватий та ще донедавна сивочолий Джуліані вирішив і собі про­йти курс «омолодження», тож став жагучим брюнетом.

 

У такому вигляді він і постав перед журналістами під час пресконференції, яку транслював «Ютуб»­канал Bloomberg. Джуліані настільки палко звинувачував конкурента свого боса — Джо Байдена — у фальсифікаціях на нещодавніх президентських виборах, що аж упрів.

 

І тут сталося епічне — по скронях Рудольфа потекли чорні патьоки. Мабуть, фарбу для волосся адвокат Трампа купував на Малій Арнаутській, де, за словами Остапа Бендера з авантюрного роману «Дванадцять стільців», виробляють усю контрабанду.

Після цього скандального брифінгу Джуліані став героєм інтернет­мемів. Особливо це нагадує немолодого героя фільму Лукіно Вісконті «Смерть у Венеції», який, щоб сподобатись юнаку, також пофарбував волосся в чорний колір. Що з того вийшло, промовляє назва фільму...