Василіса Фролова вперше стане мамою

25.11.2020
Василіса Фролова вперше стане мамою

Василіса Фролова.

Відома журналістка, ведуча, модель і просто красуня Василіса Фролова в очікуванні свого первістка.

 

Цю радісну звістку Василіса оприлюднила у своєму «Інстаграмі», виклавши фото з Дубая, де вона наразі відпочиває.

 

Зрештою, і без слів, а лише з самих знімків добре видно, що журналістка «глибоко» вагітна. За словами пані Фролової, вона давно мріяла стати мамою, проте все не складалося, і тоді жінка «відпустила» ситуацію, перестала про це турбуватися — і... сталося те, що мало статися, — 42-­річна красуня завагітніла. Як каже сама майбутня мама, вона просто сяє від щастя, але це сяяння зсередини її дитини.

 

Юлія (адже саме так звати насправді Василісу Фролову) жалкує, що чоловіки не можуть спізнати цієї гами почуттів, якими переповнені жінки під час вагітності.

 

Колишня «віцекоролева Харкова» жартує, що ще на початку року передбачала демографічний вибух, і ось унаслідок карантину природа настільки очистилася довкола, що тепер і вона носить «короніала».

 

Особисте життя Василіси Фролової настільки засекречене, що ніхто й гадки не має, хто ж батько малюка, який невдовзі побачить цей світ.

 

Зрештою, яка різниця, адже в Україні з’явиться ще один маленький громадянин (чи громадянка). Тож побажаємо майбутній мамі здоров’я, а також гарного настрою (журналістка поділилася своїми страхами, які притаманні будь­якій вагітній жінці, з одним із глянцевих журналів).