Метью Макконахі після восьми років розриву знову зблизився з матір’ю

20.11.2020
Метью Макконахі після восьми років розриву знову зблизився з матір’ю

Метью Макконахі.

Красунчик Метью Макконахі давно перестав бути серцеїдом, гульвісою та забіякою — тепер він зразковий сім’янин та чудовий батько трьох дітей. Та й то правда, пора вже серйознішати, адже актору 51 рік.

 

Мабуть, дорослішання та змужніння, наявність дітей супрово­джується і зміною ставлення до власних батьків, йде переосмислення стосунків. Так і з Метью — після багаторічної мовчанки й перерваних стосунків із матір’ю актор нарешті починає свій шлях до батьківського дому, про що дав розлоге інтерв’ю одному з журналів.
    

А все почалося після того, як Макконахі зіграв у фільмі «Час убивати», який, попри касові збори і численні перегляди, викликав досить неоднозначний резонанс. Ще б пак, адже картина, знята за трилером Джона Грішема, ніби виправдовує самосуд.

 

Мабуть, Мері Кетлін, мама зірки Голлівуду (адже саме після цього фільму Макконахі прокинувся знаменитим), вихователька дитячого садка з багаторічних стажем, не могла сприйняти роль сина в цьому фільмі.

 

Метью дзвонив додому, але мама не брала трубку, це продовжувалося 8 років. І навіть коли Мері брала слухавку і син розповідав їй щось про особисте життя, через кілька днів це ставало інфоприводом у новинах. Дійшло до того, що пані Кетлін навіть запросила репортерів у свій дім і показала їм кімнату сина, а також ванну кімнату, де застала його за хлопчачими підлітковими розвагами.

    

Проте Метью і це вибачив мамі й далі продовжував налаго­джувати стосунки, запрошував її на світські раути і навіть дозволяв їй коментувати глянцевим журналам подробиці свого життя. Зрештою, їм удалося порозумітися, і Мері, незважаючи на те, що сама є письменницею, перестала давати поживу «колегам по перу».