Дівчина з Індії відростила рекордно довге волосся: 190 сантиметрів

18.11.2020

Ніхто не стане сперечатися, що красиве волосся — окраса кожної дівчини, а коли воно ще й довжелезне...

 

Юнка з Індії Ніланші Патель якось невдало підстриглася в перукарні, і настільки невдало, що вирішила не відвідувати більше цирульню, а ходити «патлатою».

 

Скажімо так, і до походів у перукарні в дівчини було розкішне волосся — 170 см! (Слід зауважити, що жителі Індії взагалі вирізняються розкішними шевелюрами, але щоб настільки!)

 

Та після дворічної паузи в підстриганні кінчиків волосся (бо ж у кого підніметься рука стинати таку розкіш?) довжина його вже становила 190 см. Тож Ніланші стала світовою рекордсменкою з довжини волосся серед підлітків, про що повідомили на сайті рекордів Гіннесса Guinness World Records.


На жаль, у серпні панна Патель досягла свого повноліття і вже не може претендувати на новий рекорд, хоча здобутки є, адже на сьогодні довжина її волосся становить уже 2 м. Наразі Ніланші перебуватиме в ранзі рекордсменки, доки її здобуток не перевершить наступна юнка в цій віковій категорії.

 

«Почуваюся дуже схвильованою і щасливою. Це велика перемога для мене — стати світовою рекордсменкою», — повідала дівчина.