Аффлек розійшовся з Аною де Армас — ЗМІ

13.11.2020
Аффлек розійшовся з Аною де Армас — ЗМІ

Ана де Армас.

Здається, тривалий карантин став причиною розставання ще однієї зіркової пари.

Подейкують, що 47-річний Бен Аффлек та 32-річна Ана де Армас більше не пара. Підозри зародилися у папараці, які впродовж багатьох місяців постійно фотографували пару, котра з весни проживає разом, тим паче що раніше закохані щодня разом вигулювали своїх чотирилапих улюбленців, ходили в кафе поблизу будинку Аффлека і зовсім не ховалися від надокучливих об’єктивів.

Та останнім часом (десь зо три тижні) їх узагалі ніде не видно разом, тож і поповзли чутки, як дим над водою. Ще однією ознакою розставання пари стало те, що вони видалили одне одного в «Інстаграмі», а це вже серйозніше, ніж «Фауст» Гете.

Нагадаємо, кубинсько-іспанська актриса Ана де Армас познайомилася з зіркою Голлівуду, коли вони вдвох знімалися у фільмі «Глибока вода», де грали подружню пару. Відтоді у них зав’язалися стосунки, а вже з березня цього року парочку стали помічали всюди разом, вони навіть разом відпочивали на Кубі та в Коста-Ріці.

До переїзду в США Ана робила кар’єру в Іспанії, де зіграла в доволі успішному молодіжному серіалі «Чорна лагуна».

У Голлівуді дівчину помітили після ролі латиноамериканської доглядальниці в картині «Вийняти ножі», за який її навіть номінували на «Золотий глобус». Наразі Армас запросили зіграти дівчину «агента 007» у черговій Бондіані. Чи не професійні ревнощі стали причиною розлучення Аффлека з Армас?