Бейонсе вирішила наступний рік проводити шоу онлайн

11.11.2020
Бейонсе вирішила наступний рік проводити шоу онлайн

Бейонсе.

Для інтровертів та людей мистецтва карантин зовсім не погана пора, адже одним можна піти у «внутрішню еміграцію», іншим — зануритися у творчий процес.

Що й зробила співачка Бейонсе, яка відмовилася від живих концертів, що планувала на початку наступного року, аби представити свій новий альбом.

Проте нестабільна ситуація щодо коронавірусу дещо внесла корективи у її плани, і співачка вирішила не ризикувати власним здоров’ям і перенести свій тур до кращих часів, що, зрештою, робить і більшість її колег по творчому цеху.

Наразі зірка планує показувати своє шоу онлайн і обіцяє шанувальникам свого таланту, що віртуальний концерт буде не менш вражаючим, ніж «наживо». Чи дасть це такі ж прибутки, як і від турне, — життя покаже. Нагадаємо, що за прибутками від своєї творчості Бейонсе посіла шосту сходинку серед виконавців, за версією журналу Forbes, отримавши у 2019-му 81 млн доларів.

Наразі співачка із сім’єю чудово провела карантинне літо в дачному передмісті Нью-Йорка, яке навіки уславив американський письменник Скотт Фітцджеральд у своєму «Великому Гетсбі», — Хемптонсі, місцевості, яка вже понад століття приваблює представників «старих» і «нових» капіталів.

Тому не дивно, що компанію 38-річній співачці та її 50-річному чоловікові, реперу Джей Зі, склав Джек Дорсі — творець «Твіттера», власник капіталу в понад 8 млрд «зелених». Як кажуть, гроші до грошей. Проте чоловік Бейонсе та пан Дорсі не є «королями капусти» — їх поєднують доброчинні проєкти.