Tesla Tequila: Ілон Маск випускатиме текілу по 250 доларів за пляшку

10.11.2020

Ілон Маск уже давно довів і собі, і всьому світу, що, попри веселий характер і здатність кепкувати, деякі жарти він сприймає буквально і дуже серйозно.

Чого вартий його дотеп про батут, який працює, — філігранний ляпас зарозумілим росіянам щодо того, чим американці збираються запускати своїх астронавтів на космічні станції, відмовившись від послуг росіян.

Нещодавно дотепники отримали ще один приклад, як потрібно жартувати, від сучасного «Кулібіна».

Два роки тому фото у «Твіттері», на якому нібито п’яний Маск спить на тлі своєї «Тесли» поряд із порожніми пляшками текіли, було підписано, що автомобільна фірма Ілона, ймовірно, збанкрутувала і йому не залишається нічого іншого, як торгувати цим напоєм.

Правда, ніхто не звернув увагу, що це повідомлення виклали на сторінці 1 квітня — у всесвітній День дурнів. Проте сказано — зроблено.

І ось нещодавно на сайті компанії було презентовано новий продукт — Tesla Tequila, високоякісний напій, виготовлений із ферментованого соку голубої агави, розлитий в ексклюзивні пляшки оригінального дизайну у вигляді блискавки на підставці. Ціна цього товару преміум-класу також некисла — 250 доларів за пляшку.

Проте, знаючи якість усього, що виготовляє Маск, бажаючих буде чимало, враховуючи обмежену партію та те, що цей ексклюзив можна придбати лише на сайті і не більше двох пляшок «на руки», як і передбачає законодавство США, та й то не в усіх штатах.

Виготовляє цю текілу аньєхо компанія Nosotros Tequila, продаючи її по 40-50 доларів за пляшку. Проте є одне «але»: цей напій, на відміну від трунку, запропонованого компанією Маска, не витриманий упродовж чотирьох місяців у французьких дубових діжках та не розлитий в оригінальні пляшки під «дороговартісним» брендом.