Королева гімнастики Ганна Безсонова вперше стала мамою

10.11.2020
Королева гімнастики Ганна Безсонова вперше стала мамою

Ганна Безсонова.

Днями наша славетна гімнастка, королева м’яча і булави, 36-річна Ганна Безсонова народила первістка.

Про це щаслива матуся повідомила у своєму «Інстаграмі», опублікувавши світлину, на якій тримає у своїх долонях ніжку синочка.

Дворазова олімпійська призерка, абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики віднедавна проживає в США, Маямі, куди переїхала, вийшовши заміж за фітнес-тренера Дмитра Момота.

Нагадаємо, у грудні 2017-го на матчі НБА Дмитро привселюдно зробив пропозицію руки і серця коханій, на що щаслива Ганна відповіла згодою. Відтоді, проживаючи в США, олімпійська чемпіонка продовжувала займатися улюбленою справою — навчати діток гімнастики.

Звісно, народження малюка внесе певні корективи в життя молодої мами, проте навряд чи Безсонова покине своє покликання, якому присвятила все своє життя.  

Ганна народилася у спортивній сім’ї: батько — футболіст легендарного на той час «Динамо», мама — чемпіонка світу у групових вправах із художньої гімнастики, тож, попри намагання батьків відмовити доньку, вибрала й собі спортивну стезю.

Наполегливість, важка праця й одержимість Ганни дали свої плоди — всі її нагороди сумарно перевищують призи батьків за всю їхню спортивну кар’єру.

Колишня легенда київського «Динамо» Володимир Безсонов каже, що щасливий бути просто батьком Ані Безсонової, а тепер — іще й дідом її синочка.

Ми також пишаємося нашою королевою гімнастики, яка багато років захищала й відстоювала позиції українського спорту. Бажаємо здоров’я й щастя Ганні та її малюку.