Донька Майкла Джексона випустила кліп

06.11.2020
Донька Майкла Джексона випустила кліп

Періс Джуксон

Актриса і модель Періс Джексон нещодавно випустила кліп на свою першу пісню Let Down, а вже 13 листопада вийде її перший дебютний альбом Wilted.

Критики стверджують, що батько 22-річної співачки був би щасливий і радий успіхам коханої донечки, звісно, якби був живий, адже татусем «прем’єрки» був всесвітньо відомий співак Майкл Джексон. 

Як не тривіально це звучить, але бути донькою зірки, та ще й такої, як Джексон, ой як нелегко. Тезка Парижа — Періс Джексон, названа на честь цього міста-мрії — у свої 22 пережила і смерть улюбленого татуся, і прискіпливу увагу папараці, і спробу зґвалтування в підлітковому віці, і нерозуміння однокласників.

Та найбільше дівчину вибило з рівноваги чергове звинувачення кілька років тому її покійного батька у нібито роз­тлінні дітей, які проживали в їхньому маєтку «Неверленд».

Це все вилилося в чергову спробу суїциду Періс, на щастя, невдалу, проте наслідки цих переживань відбилися на її характері — невпевненість, депресії, як наслідок — вживання заборонених речовин.

Їй шалено не вистачало любові і турботи батька, якого вона втратила в ранньому дитинстві, тож комплекси, пов’язані з цим, вона намагалася притамувати пошуком нового джерела любові. Кілька ранніх романів мало не закінчилися в результаті заміжжям, від чого рідні відмовляли її, адже за посагом Періс могли полювати й аферисти чи жиголо — щорічно на власні потреби донька поп-короля (як і два її брати) отримує понад 100 мільйонів доларів, а після досягнення тридцяти років і взагалі успадкує частку з тепер уже мільярдних статків (нагадаємо, після смерті мегапопулярного й успішного співака залишилися мільйонні борги, проте його творчість і просто ім’я приносить сім’ї щорічні багатомільйонні прибутки). Та Періс мало бути лише донькою поп-ідола й спадкоємицею сотень мільйонів — дівчина прагне довести всім і насамперед собі, що достойна пам’яті батька.