Скарлет Йоханссон утретє вийшла заміж

04.11.2020
Скарлет Йоханссон утретє вийшла заміж

Скарлет Йоханссон.

Якщо сьогоднішні жінки Заходу не дуже квапляться виходити заміж, адже спочатку здобувають освіту, професію, роблять кар’єру, то зірка Голлівуду Скарлет Йоханссон до свого 35-річчя встигла і кар’єру зробити (хоча якоїсь класичної освіти так і не отримала), і тричі заміж сходити.
 
Так, днями новина про майже таємне весілля актриси з коміком Коліном Джостом збурила соцмережі, попри те, що Скарлет зустрічалася зі своїм обранцем ще з 2017 року, а в травні минулого вони заручилися.
 
Звісно, під час пандемії пара не хотіла порушувати певні обмеження, з цим пов’язані, тому весілля було дуже камерне: урочистість пройшла в Палісейдсі, штат Нью-Йорк, у вузькому колі родичів та близьких друзів.
 
Дивно, що оголошення про цю радісну для молодят подію було розміщено не на їхній власній сторінці в «Інстаграм», а на офіційному акаунті організації Meals on Wheels, яка надає їжу для нужденних.
 
Незважаючи на те, що і Скарлет, і Колін дуже допомагали під час пандемії цій організації, проте новиною про таку важливу подію у житті кожна людина намагається поділитися особисто. 
 
Нагадаємо, попри заяви щодо позитивного ставлення до моногамності пані Йоханссон, окрім низки бурхливих і не дуже романів, уже була заміжньою за актором Райяном Рейнольдсом, шлюб із яким тривав лише два роки, а потім побралася з французьким журналістом Роменом Доріаком, ще до весілля народивши спільну з ним доньку Роуз Дороті.
 
Та навіть народження дитини не змусило актрису змінити свій стиль життя, і вже через пів року після весілля Скарлет подала на розлучення (самі ж стосунки з французом також тривали два роки).
 
При цьому пані Йоханссон часто в інтерв’ю розповідає, як важко їй самій довелося переживати через розлучення батьків.