Зірка «Друзів» Кортні Кокс переживає розлуку через пандемію

27.10.2020
Зірка «Друзів» Кортні Кокс переживає розлуку через пандемію

Кортні Кокс.

Кажуть, що кохання випробовують відстанню.
 
Ну що ж, 56-річна зірка мегапопулярного в 90-х серіалу «Друзі» Кортні Кокс має змогу в цьому переконатися.
 
Річ у тім, що її коханий — музикант Джонні МакДейд — на початку року вирішив поїхати до Швейцарії, щоб у спокійній атмосфері писати, але перед тим вирушив у Велику Британію, де його й застав карантин.
 
І ось тут почалися «страждання юного Вертера», адже виїхати зі своєї історичної батьківщини назад у США до закінчення карантину музикант не може. 
 
Його кохана (до речі, старша за Джонні на 12 років) рахує кожен день, проведений у розлуці з бойфрендом. 
 
Кортні і Джонні почали зустрічатися в 2013 році, коли актриса пережила непросте розлучення зі своїм чоловіком Девідом Аркеттом, з яким прожила 14 років. І хоча в 2015-му пара навіть оголосила, що готується до весілля, проте планам не судилося збутися.
 
Та хай там що, закохані довели і собі, і всі охочим до пліток, що їхній союз міцний і без будь-яких штампів. Як бачимо, навіть 200-денна розлука не завадила, адже за допомогою сучасних технологій можна щодня не лише спілкуватися, а й бачити рідну людину, що Кортні з Джонні й довели своїм прикладом.
 
Наразі актриса проводить час із донькою Коко та готує, як і її героїня Моніка у «Друзях», нові страви майже щодня.
 
Зірка хотіла, щоб карантинні обмеження розділили з нею її друзі, та, на жаль, в обох виявився позитивний тест на ковід, а один із них навіть потрапив до шпиталю у важкому стані, був на апараті штучного дихання, тож тепер актриса не зі слухів знає, що ця хвороба підступна і страшна.