Ні пісні з вуст: фанати побоюються, що Адель втратила голос

23.10.2020
Ні пісні з вуст: фанати побоюються, що Адель втратила голос

Адель.

Фанати мегапопулярної ще донедавна британської співачки Аделі, яка зараз проживає в Лос-Анджелесі, дуже стурбовані її станом, адже поп-діву вже давно не чути.
 
Останній її виступ на сцені відбувся п’ять (!) років тому, та й нових альбомів виконавиці відтоді також не виходило.
 
Спочатку всі шанувальники таланту британки переживали за її психічний стан, адже після народження у 2012-му такого очікуваного синочка від коханого чоловіка Саймона Конекі жінка пережила важку післяпологову депресію. Згодом заговорили про непрості стосунки між подружжям, які закінчилися розлученням та ще більшим загостренням депресивного стану співачки.
 
Проте все минає, от і Адель знайшла в собі сили жити далі, зайнятися нарешті собою, привести своє тіло, як вона вважала, в норму, і... в результаті співачка так захопилася «скульптурою» своєї статури, що не зогледілася і схудла на 45 кг.
 
Дехто захоплювався її новим «луком», дехто переживав, чи така різка зміна не нашкодить жінці. І, як виявилося, недарма.
 
Днями співачка взяла участь у телешоу Saturday Night Live, дебют на якому відбувся 12 років тому і вона виконала тоді дві нові пісні, ще через кілька років, у 2015-му, вона вдруге виступила на цьому ж шоу, представляючи свій новий альбом «25», і виконала з нього дві композиції. Цього ж разу співачка представляла виконавицю Габріелу Уїлсон, яка виступає під псевдо H.E.R.
 
Втішені фанати Аделі чекали, що й цього разу їхня улюблениця нарешті заспіває щось новеньке чи бодай хоч щось, адже пауза вже затягнулася.
 
Проте співачка обмежилася презентацією своєї колеги по співочому цеху. Фани б’ють на сполох, чи все в порядку з голосовими зв’язками в Аделі і чи не втратила вона взагалі голос.