Нікі Мінаж уперше стала мамою і готується присвятити сім’ї весь свій час

09.10.2020
Нікі Мінаж уперше стала мамою і готується присвятити сім’ї весь свій час

Нікі Мінаж.

Ще в липні реп-співачка Нікі Мінаж зробила гучну заяву, що збирається покинути сцену і присвятити себе сім’ї, а вже у жовтні з’явилося повідомлення, що вона народила первістка (хоча дитина з’явилася на світ іще 30 вересня).
 
36-річна зірка репу та її 42-річний чоловік Кеннет Петті не оголошують стать дитини та інші подробиці, пов’язані з немовлям.
 
Відомо, що співачка ще в підлітковому віці втратила дитину, власне, зробила аборт, через що дуже переживала і ці почуття висловила в пісні All Things Go.
 
Та це не єдиний сумний епізод у житті Оніки Тані Мараж (як насправді звати жінку). 
 
Народившись на острові в Карибському морі в дуже екзотичній сім’ї — батько наполовину африканець, наполовину індієць, мама — малайзійка, дівчинка пережила і злигодні, і п’янство та наркоманію батька, і його бійки та, що найгірше, майже трагічний фінал, адже вони мало не загинули в пожежі через нього.
 
Після чого, щоб утекти від тирана, мама дівчинки важко працювала і, врешті, переїхала разом із донькою у США. Оніка «втекла» від депресії в музику, що й порятувало її.
 
Сьогодні Нікі — володарка кількох нагород American Music Awards, а також авторка чотирьох альбомів, відома співачка, а віднедавна — ще й щаслива мама.
 
Та чи стане все це запорукою радісного й безхмарного сімейного життя? Адже чоловік Мінаж — Кеннет — свого часу був засуджений за ненавмисне вбивство, а також проходить у поліцейських відомостях як сексуальний злочинець.
 
Можливий варіант, коли дитячі жахи можуть повернутися в доросле життя...