Енн Вінтерс мріє зіграти Мадонну у байопіку

30.09.2020
Енн Вінтерс мріє зіграти Мадонну у байопіку

Енн Вінтерс так мріє зіграти кумирку 80-х, 90-х і навіть 2000-х, що підготувала фотосесію.

Не секрет, що останніми роками небувалої популярності набули фільми-біографії (так звані байопіки) про зірок різного штибу — музичних, кінематографічних, шоубізнесових.
 
Стало відомо, що кінокомпанія «Юніверсал пікчерз» готується до зйомок нерозказаних сторінок біографії 62-річної поп-діви Мадонни (у миру — Мадонна Луїза Вероніка Чікконе).
 
Що цікаво, режисером стрічки виступить сама співачка, відповідно, і сценарій писатиме вона, адже хто краще за неї знає її біографію? Співавтором Мадонни буде Діабло Коді  — «оскароносець» за найкращий сценарій до фільму «Джуно». Наразі ще не відомо, хто гратиме головну героїню. І ось тут починається інтрига…
 
Молода, але вже відома за кількома серіалами (за один із них вона навіть отримала у 2018-му так звану «денну» премію «Еммі» — за найкращу жіночу роль у денному серіалі «Зак і Міа») Енн Вінтерс так мріє зіграти кумирку 80-х, 90-х і навіть 2000-х, що підготувала фотосесію, в якій вона постає в різноманітних образах Мадонни (до речі, надзвичайно схожих з оригіналом).
 
Ці фото вона виклала на своїй сторінці в «Інстаграм», підписавши їх словами: мовляв, я граю, співаю, зрештою, дуже схожа на поп-ікону, тож вирішила провести своєрідний кастинг, щоб мене запримітили і запросили на зйомки фільму.
 
Прихильники таланту Енн вирішили допомогти своїй улюблениці й взялися відзначати сторінку Мадонни в Instagram у коментарях, щоб звернути її увагу на пости актриси.
 
Панна Вінтерc переживає, що через пандемію виникли певні проблеми з кастингами до фільмів, тож вирішила у такий спосіб допомогти собі і творцям фільму. Актриса похвалилася, що зуміла привернути увагу самої Мадонни і та підписалася на її сторінку в «Інстаграм». Що ж, сміливість міста бере, не те що продюсерів чи режисерів.