Райян Гослінг зніметься у ролі каскадера у стрічці Девіда Лінча

29.09.2020
Райян Гослінг зніметься у ролі каскадера у стрічці Девіда Лінча

Райян Гослінг

Нещодавно Райян Гослінг отримав запрошення, від якого просто неможливо було відмовитися, адже воно надійшло від культового режисера, «батька» серіалу «Твін Пікс» та однієї з частин «Зоряних війн», кавалера ордена Почесного легіону Девіда Лінча.
 
 
Зніматися актору доведеться в екшн-драмі (у Лінча інакше й не буває) у ролі каскадера з Голлівуду Кольта Сіверса. Між зйомками у фільмах Кольт займатиметься розслідуванням злочинів, тож екшну в картині мало не буде.
 
За деякою інформацією, фільм базуватиметься на популярному в 80-х серіалі «Каскадери». Інсайдери повідомляють, що фільм базується й на особистих фактах із життя режисера, адже свою кар’єру Лінч починав як каскадер у Бреда Пітта та Ван Дамма.
 
Що ж до Райяна Гослінга, то актор і музикант, до слова, із загадковою усмішкою чеширського кота свою кар’єру починав у дитячі роки, пройшовши кастинг у ток-шоу «Клуб Міккі Мауса», обійшовши 17 тисяч конкурентів.
 
У 9 років підписав контракт із компанією «Дісней», переїхав у Лос-Анджелес і жив у сім’ї Джастіна Тімберлейка — свого друга і партнера по кількох кінопроєктах.
 
Після завершення контракту повернувся в школу, але страждав від комплексу дефіциту уваги та гіперактивності, тож мамі довелося забрати сина зі школи і займатися з ним удома.
 
Згодом Гослінг знову з’являється на екранах, проте в якихось другорядних, непомітних ролях, аж поки йому не випав щасливий білет зіграти спочатку в серіалі «На хвилі успіху», а потім у «Молодості Геркулеса». Райян стає кумиром підлітків, ну а далі його кар’єра лиш стрімко зростала.
 
У свої 39 років актор назбирав цілу купу кінонагород і дві номінації на «Оскар», і хоча визнання та славу зірка Голлівуду отримала в США, Райян Гослінг був і залишається громадянином Канади.